O femeie operată de "cardiologul groazei" rupe tăcerea!

Anca Bratu, 20 februarie 2023, Ora 10:44

  • print
  • |
o-femeie-operata-de-cardiologul-groazei-rupe-tacerea-47501-1.jpg

O femeie care a fost operată de cardiologul groazei, Dan Tesloianu, care implanta stimulatoare cardiace luate de la morți altor pacienți, vorbește despre experiența sa. Femeia explică faptul că medicul i-a oferit cât de puține detalii a putut, iar după operație s-a simțit atât de rău încât a crezut că va muri. 

"Întâlnirea mea cu domnul doctor este pur și simplu întâmplătoare. Eu nu sunt pacienta dumnealui, eu sunt pacientă a altui medic, dar am fost recomandată pentru implantarea unui aparat cardiac, având în vedere că la probleme de sănătate privind inima trebuia să luăm o hotărâre să facem ceva pentru îmbunătățirea sănătății.

Din câte știu eu, ca să nu greșesc, la mine nu este un stimulator cardiac, este un aparat de sincronizare și defibrilizare", a susținut pacienta care a ales să rămână anonimă, informează antena3.ro.

De asemenea, victima a transmis că s-a simțit foarte rău după intervenția chirugicală de înlocuire a aparatului.

"Eu nu știu dacă este nou sau vechi. Pentru el s-a dat un document după cinci ani după ce a fost implantat. N-am de unde să știu pentru că n-am discutat niciodată despre cum arată sau cum se notează, ce repercursiuni are.

M-am simțit foarte rău atunci când l-am mutat pentru că am suferit niște complicații care mi-au agravat starea de sănătate. Nu mi se pare digital. Eram într-o situație foarte, foarte rea, corpul era slăbit, cu niște complicații la plămân și la inimă" a declarat pacienta în legătură cu starea aparatului montat.

Totodată, fosta pacientă a cardiologului din Iași susține că pe lângă acest incident, a fost martora a mai multor nereguli în spital.

"Din cauza intervenției am avut foarte mult lichid adunat în torace, la inimă și la plămân. Am fost urcată, nici nu puteam urca scările. M-a urcat soțul meu cu sora mea și m-am recuperat foarte greu, a durat foarte mult să mă recuperez.

Nu am stat mult în spital, la Argon, pentru că la Spiridon nu mai vroiam să ajung și nu mai voiam să văd pe nimeni și nimic. M-am temut foarte mult pentru viața mea, pentru că am văzut multe cu ochii și vă imaginați, pe lângă suferința mea, câtă suferință a fost în familie", a adăugat femeia. 

Vă reamintim că peste 170 de pacienți ar fi primit stenturi, stimulatoare cardiace și defibrilatoare de la persoane decedate, dispozitivele cardiace fiind decontate de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate prin introducerea unor coduri false, conform unor surse judiciare.

Cardiologul Dan Tesloianu, acuzat de procurori că a reutilizat dispozitive medicale intracardiace reciclate de la persoane decedate, a fost reținut vineri noapte, pentru 24 de ore, iar pe 18 februarie, instanța a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Doctorul a contestat măsura preventivă.

Informaţiile apărute arată că dr. Dan Tesloianu, împreună cu dr. Eduard Belu, care lucrează la Secția de Cardiologie din cadrul Spitalului Militar Regina Maria din municipiul Brașov, dețineau un ONG prin care introduceau banii în circuit legal. Din acei bani, cei doi medici ar fi construit o casă de vacanță într-o arie naturală protejată. Anchetatorii verifică acum cum au obținut avizele.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou