O polițistă a ucis o femeie pe trecerea de pietoni

Cristian Blănuţă, 2 octombrie 2013, Ora 12:58

  • print
  • |
o-poli-ista-a-ucis-o-femeie-pe-trecerea-de-pietoni-34607-1.jpg

O femeie de 75 de ani din comuna sătmăreană Petreşti a decedat şi o alta a fost rănită după ce au fost lovite pe o trecere de pietoni de o maşină a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare condusă de un agent de poliţie.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Satu Mare, angajata Poliţiei nu a acordat prioritate de trecere grupului de persoane aflat pe trecerea de pietoni.

"Bianca A., de 25 ani, agent de poliţie în cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Petreşti, aflându-se în exercitarea serviciului de patrulare, conducând autospeciala marca VW Vento, proprietatea IPJ Satu Mare, în localitatea Petreşti, în condiţii de carosabil umed şi ploaie uşoară, nu a acordat prioritate de trecere unui grup de persoane angajate în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni marcată corespunzător, accidentându-le pe P. Maria de 75 ani şi G. Catalin de 68 ani, ambele din loc Petreşti", se precizează în comunicat, potrivit rtv.net. 

Femeia de 75 de ani a decedat în timpul transportului cu ambulanţa la Spitalul municipal Oradea, iar cea a doua victimă a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare cu policontuzii, persoana fiind externată cu recomandări ortopedice.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou