Best Dental

ODA LUI DUMITRU BEIANU a costat 10.000 euro

Ştefan Diaconu, 9 octombrie 2022, Ora 20:32

  • print
  • |
oda-lui-dumitru-beianu-a-costat-10-000-euro-46860-1.jpg

ODA LUI DUMITRU BEIANU a costat 10.000 euro

 

Pentru bani ce nu face presa din Romania ? De toate. Recent ma sunat un prieten aflat in delegatia care il insotea pe Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu Dumitru Beianu la o emisiune cu un nou format,  in care invitatul principal isi prezenta maretele realizari.. Pentru necunoscatori, toate bune si frumoase,  lapte si miere din belsug pentru  Giurgiuveni. Dupa emisiune, nu doar din curiozitate , am discutat cu locuitori ai acestui judet, care, scarbiti de cele prezentate au umplut frigiderul presedintelui.  Emisiunea a fost platita de Zona Libera Giurgiu si nu a costat decat 10.000 euro. Oficial. Daca au fost plicuri, sacose sau alte intelegeri, vom afla in viitorul foarte aproiat. 

360 spitale. Asa scrie in prezentarea judetului Giurgiu.. In Romania, la ora actuala avem in jur de 600 spitale...de stat si private.. Pai Domnule Beianu cum ai socotit ? 

 

 

 

EDITORIAL

SERVICIILE SI NOAPTEA CUTITELOR LUNGI

SERVICIILE SI NOAPTEA CUTITELOR LUNGI

  SERVICIILE SI NOAPTEA CUTITELOR LUNGI Se apropie cutremurător de repede ”Noaptea cuțitelor lungi” în actuala coaliție de guvernare. Și, ca întotdeauna pe lumea asta, schimbarea șefilor ar trebui să fie din nou ”bucuria nebunilor”… Thuma Hubert și Iulian Dumitrescu deschid ”lista neag ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou