Best Dental

OFICIAL. Alocațiile pentru copii au fost dublate

Ziarul Atac, 20 mai 2015, Ora 15:51

  • print
  • |
oficial-alocatiile-pentru-copii-au-fost-dublate-46514-1.jpg

Dublarea alocaţiilor pentru copii a fost votată în unanimitate, miercuri, de Parlament. În urma votului au fost înregistrate 332 de voturi "pentru", 2 abţineri şi niciun vot împotrivă, a anunţat, miercuri, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Premierul Victor Ponta a spus, după votul înregistrat în plen, că vrea sprijinul Parlamentului, pentru ca această măsură să rămână în vigoare şi în continuare.

"Pentru acest an vom găsi resursele financiare, dar pentru anul 2016, resursele financiare trebuie găsite, pentru ca măsura aceasta să nu fie o simplă promisiune", a precizat şeful Guvernului.

Amendamentul a fost propus de deputatul PNL Cristina Pocora la proiectul de lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.65/2014 pentru modificarea și completarea unor acte normative și a fost adoptat cu 98 de voturi pentru și 77 împotrivă.

Liderul PNL, Alina Gorghiu, a spus că este o veste foarte bună pentru familiile din România.

Respectivul amendament fusese inițial respins marți, la Comisia de muncă a Camerei Deputaților, dar Camera Deputaților este for decizional.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:05