Averea Paulei Iacob ar putea ajunge în "mâinile" statului! Este vorba despre aproape 10 milioane de euro

Anca Bratu, 28 noiembrie 2022, Ora 12:51

  • print
  • |
paulei-iacob-stat-milioane-de-euro-47023-1.jpeg

Fiica faimoasei avocate Paula Iacob, Ruxandra sau Andra cum era alintată, a încetat din viață subit pe 21 noiembrie a.c. Se pare că motivul decesului a fost un atac cerebral. mama sa, Paula Iacob, a murit în 2015 la vârsta de 83 de ani, în urma unui stop acrdio-respirator. Astfel, aproximativ 10 miioane de euro, averea familiei, poate ajunge în "mâinile" statului, deoarece nu mai există niciun moștenitor.

 

Ruxandra Iacob (63 de ani) a fost înmormântată, duminică, în cimitirul Belu din București. În urmă cu doi ani, respectiv în 2020 a incetat din viață și tatăl Ruxandrei, Nicu Iacob, iar în momentul de față nu mai există alte rude care să poată revendica impresionanta avere, cel puțin până acum.

Dar iată ce a lăsat în urmă familia Iacob, conform Gândul.ro.

-un teren în Sinaia

-un mare teren la Snagov

-trei apartamente în Capitală-zona Lizeanu, zona Calea Victoriei și pe bulevardul Titulescu

-O vilă-evaluată la peste 1 milon de euro-pe strada Dobrogeanu Gherea

-Tablouri valoroase, semnate de pictori celebri

-bijuterii vechi de familie

- obiecte de artă

-numeroase conturi în valută deschise la mai multe bănci.

O estimare, potrivit Gandul, face ca averea lăsată în urmă de avocata Paula Iacob să se ridice la peste 10 milioane de euro.

Ruxandra Iacob nu a avut copii și niciun alt moștenitor nu și-a făcut apariția până acum.Din informațiile obținute, statul român ar putea intra în posesia mai multor milioane de euro, în cazul în care într-un timp limitat, nu va apărea "moștenitorul-surpriză".

Potrivit surselor Gandul, Paula Iacob, fosta avocată a lui Nicu Ceaușescu. și-ar fi exprimat dorința, "cu limbă de moarte", ca soțul și fiica sa "să nu întocmească vreun testament". 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou