Best Dental

Pensiile și salariile bugetarilor vor fi plătite în avans înainte de Paște

Mălina Andrei, 2 aprilie 2015, Ora 10:57

  • print
  • |
pensiile-si-salariile-bugetarilor-vor-fi-platite-in-avans-inainte-de-paste-46194-1.jpg

Pensiile şi salariile bugetarilor vor fi plătite în luna aprilie cu câteva zile în avans, până pe 10 aprilie, respectiv până pe 8 aprilie, astfel încât banii să fie încasaţi înaintea Sărbătorilor de Paşte.

Plata anticipată a pensiilor a fost decisă de fiecare dată în ultimii ani, înaintea Sărbătorilor de Paşte şi Crăciun.

Guvernul a decis în ședința de joi ca toate pensiile și salariile din sectorul public să fie plătite până în data de 10 aprilie, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului Corneliu Calotă.

"Există posibilitatea financiară de a se efectua plățile pentru pensiile și salariile din sectorul public până în data de 10 aprilie. Astfel, pensiile pe luna aprilie vor începe să fie plătite de mâine (vineri - n.r.) cele care sunt plătite prin Poștă. Vor fi virați banii către bănci pentru cei care primesc pensia pe card bancar, sume care vor fi disponibile din data de 7 aprilie. Până în data de 10 aprilie toate pensiile vor fi plătite", a afirmat Calotă, la Palatul Victoria.

El a precizat că drepturile salariale pe luna martie vor fi achitate în perioada 6 - 8 aprilie, Serviciul de Telecomunicații Speciale fiind singura instituție care va primi banii în data de 10 aprilie, conform propriei opțiuni.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:16