Pensiile și salariile bugetarilor vor fi plătite în avans înainte de Paște

Mălina Andrei, 2 aprilie 2015, Ora 10:57

  • print
  • |
pensiile-si-salariile-bugetarilor-vor-fi-platite-in-avans-inainte-de-paste-46194-1.jpg

Pensiile şi salariile bugetarilor vor fi plătite în luna aprilie cu câteva zile în avans, până pe 10 aprilie, respectiv până pe 8 aprilie, astfel încât banii să fie încasaţi înaintea Sărbătorilor de Paşte.

Plata anticipată a pensiilor a fost decisă de fiecare dată în ultimii ani, înaintea Sărbătorilor de Paşte şi Crăciun.

Guvernul a decis în ședința de joi ca toate pensiile și salariile din sectorul public să fie plătite până în data de 10 aprilie, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului Corneliu Calotă.

"Există posibilitatea financiară de a se efectua plățile pentru pensiile și salariile din sectorul public până în data de 10 aprilie. Astfel, pensiile pe luna aprilie vor începe să fie plătite de mâine (vineri - n.r.) cele care sunt plătite prin Poștă. Vor fi virați banii către bănci pentru cei care primesc pensia pe card bancar, sume care vor fi disponibile din data de 7 aprilie. Până în data de 10 aprilie toate pensiile vor fi plătite", a afirmat Calotă, la Palatul Victoria.

El a precizat că drepturile salariale pe luna martie vor fi achitate în perioada 6 - 8 aprilie, Serviciul de Telecomunicații Speciale fiind singura instituție care va primi banii în data de 10 aprilie, conform propriei opțiuni.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou