Percheziții de amploare ale DNA în București si Buzău, la Asociația Nevăzătorilor din România și Confederația Patronatului Român.

Mălina Andrei, 25 noiembrie 2014, Ora 09:07

  • print
  • |
perchezitii-de-amploare-ale-dna-in-bucuresti-si-buzau-44533-1.jpg

Un număr de nouă percheziții se desfășoară, marți dimineață, în județul Buzău și Capitală, la Asociația Nevăzătorilor din România și Confederația Patronatului Român.

Perchezițiile au loc la sediul celor două instituții, precum și la domiciliul persoanelor vizate ce fac parte din conducerea instituțiilor.

Aceștia sunt suspectați de fraudă cu fonduri europene, după ce fondurile ar fi fost folosite în alte scopuri decât cele pentru care au fost obținute.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2010 - 2014.

În cursul zilei de 25 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiile București și Buzău, din care două sunt instituții publice iar, restul domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei", potrivit DNA.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou