Percheziții DNA la Primăria Craiova, într-un dosar de corupție

Mălina Andrei, 27 noiembrie 2014, Ora 13:26

  • print
  • |
perchezitii-dna-la-primaria-craiova-intr-un-dosar-de-coruptie-44562-1.jpg

Procurorii DNA efectuează, joi, şase percheziţii în Craiova, la Primăria municipiului, la sediile mai multor firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de fapte de corupţie privind obţinerea de fonduri europene, în perioada 2013-2014.

"Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Craiova efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, ce ar fi fost comise în perioada 2013 - 2014.

În cursul zilei de 27 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în mun. Craiova, din care una este o instituție publică, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată în comunicatul DIICOT.

Instituţia publică unde sunt făcute percheziţii este Primăria Craiova, informează surse judiciare, citate de Mediafax.

Faptele de corupţie ar viza proiectul complexului de agrement acvatic din Parcul Tineretului, situat la ieşirea din Craiova - Water Park, proiect cofinanţat din fonduri europene.


În anchetă nu este implicat şi primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu (PSD), ci funcţionari publici din cadrul instituţiei, au mai spus sursele citate.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou