Best Dental

Peste 4000 de români au mers la unitățile ANAF să-și revendice premiul la loteria fiscală

Mălina Andrei, 15 aprilie 2015, Ora 16:44

  • print
  • |
peste-4000-de-romani-au-mers-la-unitatile-anaf-sa-i-revendice-premiul-la-loteria-fiscala-46301-1.jpg

ANAF a primit 4.245 de cereri de revendicare a premiului oferit de Loteria bonurilor fiscale în primele două zile de după prima extragere. Cele mai multe bonuri fiscale câştigătoare au fost depuse la DGRFP Iaşi, potrivit unui comunicat al ANAF.

Termenul de revendicare a premiilor este de 30 de zile de la extragere.

Cererile au fost depuse marţi şi miercuri astfel: 709 persoane la Iaşi, 651 la Braşov, 568 la Galaţi, 548 în Bucureşti, 496 - Ploieşti, 490 - Cluj, 413 Timişoara şi 370 la Craiova. Cei care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se mai pot prezenta în următoarele 28 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maxim trei luni.

Fondul total de premii este de 1 milion de lei, care se va împărţi în mod egal la numărul total de bonuri câştigătoare şi validate de ANAF.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:50