Petrecere la locuința soților Iohannis din Sibiu

Mălina Andrei, 23 noiembrie 2014, Ora 10:43

  • print
  • |
petrecere-la-locuinta-sotilor-iohannis-din-sibiu-44481-1.jpg

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a organizat o petrecere restrânsă în locuința sa de la Sibiu pentru a sărbători victoria la alegerile prezidențiale.

Aproximativ zece perechi de prieteni apropiaţi ai soţilor Carmen şi Klaus Iohannis au ajuns, sâmbătă seară, la locuinţa acestora din municipiul Sibiu pentru a participa la o "mică petrecere", majoritatea aducând flori şi câte o atenţie, informează Mediafax.

Printre invitaţi se numără preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, Paul Porr, medicul Radu Urdea, omul de afaceri Werner Keul, şefa Serviciului Public de Administrare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar de Stat din Primăria Sibiu, Simona Pop, dar şi Marius Vecerdea, proprietarul Clubului sportiv Pamira din Sibiu, cu care Klaus Iohannis joacă tenis.

Aproape toţi invitații aveau în mână câte un buchet de flori şi câte o atenţie.
"Am adus un coş cu produse tradiţionale", a declarat Marius Vecerdea, care a spus că nu ştie exact ce este în coş pentru că nu l-a pregătit personal.
La rândul său, întrebat de jurnalişti dacă este un motiv de sărbătoare, medicul Radu Urdea a declarat că "este un motiv de bucurie pentru toţi".

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou