Ponta ajunge în faţa instanţei, în dosarul Referendumului

Alin Cătălinoiu, 9 martie 2015, Ora 09:36

  • print
  • |
ponta-ajunge-in-fata-instantei-in-dosarul-referendumului-45851-1.jpg

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că miercuri se va prezenta în faţa instanţei pentru a fi audiat la următorul termen din dosarul Referendumului.

Premierul a precizat că va explica faptul că, bazat pe informaţiile avute ca lider de partid şi premier, nu a făcut nimeni în 2012 vreo schemă de fraudare.

"Voi spune adevărul şi numai adevărul, şi anume că, din toate cunoştinţele pe care le-am avut ca lider de partid şi prim-ministru, nu a făcut nimeni în 2012 vreo schemă de fraudare, ci chiar au venit 7,4 milioane de români să voteze pentru demiterea lui Traian Băsescu. Că nu s-a întâmplat e o poveste pe care nu cred că mai trebuie să o redeschidem acum, dar aici vorbim de responsabilităţi penale şi o să spun ceea ce ştiu, ceea ce mă va întreba instanţa, avocaţii sau procurorul, şi voi spune doar adevărul", a afirmat Victor Ponta, la un post TV, scrie adevarul.ro.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou