Ponta și PSD, puși la zid de galeria lui Dinamo

Cristian Blănuţă, 21 septembrie 2014, Ora 11:12

  • print
  • |
ponta-si-psd-pusi-la-zid-de-galeria-lui-dinamo-43434-1.jpg

Lansarea lui Victor Ponta de pe stadionul Arena Națională nu a creat nemulțumire doar în rândul politicienilor, ci și în rândul microbiștilor.

Astfel, suporterii echipei Dinamo au afişat mai multe bannere ofensatoare la adresa premierului Victor Ponta şi au scandat trivialităţi la adresa acestuia şi a Partidului Social Democrat, sâmbătă seară, la meciul cu CSMS Iaşi din Liga I.

Suporterii au afişat bannere ofensatoare la adresa liderului galeriei dinamoviste, Elias Bucurică, una dintre persoanele care au realizat coregrafia de pe Arena Naţională cu ocazia lansării candidaturii premierului Victor Ponta la preşedinţia României.

Fanii de la tribuna a II-a au afişat pentru scurt timp un banner cu mesajul: "Afară cu politica din stadioane".

În momentul în care galeria dinamovistă scanda trivialităţi la adresa PSD şi premierului Victor Ponta, publicul a aplaudat, scrie psnews.ro.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou