Prefectul de Constanța a fost demis după tragedia în care a fost implicat elicopterul SMURD

Mălina Andrei, 17 decembrie 2014, Ora 14:20

  • print
  • |
prefectul-de-constanta-a-fost-demis-dupa-tragedia-in-care-a-fost-implicat-elicopterul-smurd-44826-1.jpg

Prefectul de Constanţa, Radu Volcinschi, a fost demis ca urmare a eşecului operaţiunii de salvare a echipajului elicoperului Smurd, prăbuşit în lacul Siutghiol.

Decizia vine după accidentul aviatic din Mamaia, în care au murit patru persoane, ca urmare a problemelor la intervenția de după prăbușirea elicopterului SMURD.

Radu Volcinschi a fost învestit în funcţie în luna martie a acestui an. El a fost subprefect al judeţului Constanţa din luna mai 2012, iar anterior acestei funcţii, din 2008, a fost director general al Direcţiei Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

Toţi cei patru membri ai echipajului elicopterului prăbușit în lacul Siutghiol au murit. Prima victimă scoasă din apă, medicul SMURD, Laura Vizireanu, s-a stins la spital după ce medicii s-au luptat ore bune pentru a o menţine în viaţă. Celelalte 3 victime nici n-au mai ajuns la spital. Copilotul a fost găsit legat de scaun cu centura de siguranţă, la șase metri adâncime si a fost dus cu şalupa la mal. Ultimul cadavru a fost scos din apă în această dimineaţă în jurul orei 4 si a fost cel al asistentei medicale. Raed Arafat spune că elicopterul era cu revizia la zi și avea puține ore de zbor.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou