Prim ministrul Ungariei,Viktor Orban, a cinat la un restaurant din zona 1 Mai, din Capitală! Toată mâncarea a fost verificată

Anca Bratu, 20 decembrie 2022, Ora 12:01

  • print
  • |
prim-ministrul-ungariei-viktor-orban-a-cinat-la-un-restaurant-din-zona-1-mai-din-capitala-toata-mancarea-a-fost-verificata-47180-1.jpg

Premierul Ungariei Viktor Orban a fost prezent în București, acolo unde a participat la o cină cu numai trei persoane. Cina a fost departe de văzul lumii, fiind cerut un separeu pentru ocazia specială. 

Kelemen Hunor l-a invitat pe prim-ministrul ungar, Viktor Orban, la o cină în București, iar premierul ungar a onorat invitația, drept pentru care întâlnirea a avut loc la Trattoria Il Cacio. Cei doi politicieni s-au răsfățat cu preparate pe cinste, însă, acestea nu au fost tradiționale românești.

Cei doi au comandat tartar de somn și somon, dar și cu biban de mare. Drept băutură au ales apa plată, refuzând alcoolul. Totul a fost pregătit la fel ca pentru un șef de stat, iar înainte ca cina să aibă loc, paza premierului ungar a venit să verifice zona și au cerut un separeu.

Nimeni nu a fost anunțat că în local va veni premierul ungar, fiind vorba doar despre o persoană din Ambasada Ungariei. Mai mult de atât, pentru a nu exista incidente, toată mâncarea consumată a fost verificată. Cei doi au părăsit localul aproape de miezul nopții, fiind păziți din toate părțile.

Restaurantul este situat în zona 1 Mai, iar acolo au mai mâncat și alți șefi de stat cum ar fi Joe Biden, înainte să devină președintele Statelor Unite ale Americii, dar și președintele României Klaus Iohannis, potrivit Cancan.ro.

Premierul Ungariei a venit în România săptămâna trecută, iar sâmbătă a fost prezent la semnarea acordului pentru transportarea energiei electrice prin Marea Neagră. Acolo, politicianul ungar a spus că România trebuie primită cât mai repede în spațiul de liberă circulație Schengen, iar în această chestiune, țara noastră se poate baza pe ajutorul Ungariei.

"Vreau să îmi asigur prietenii din România că pot conta în acest subiect pe țara noastră", a declarat premierul maghiar. Orban și-a continuat discursul prin a spune că Uniunea Europeană se confruntă cu o criză energetică, dar aprovizionarea statelor membre cu energie din Rusia face parte din „istorie". 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou