Prima zi de lucru a președintelui Klaus Iohannis

Ştefan Diaconu, 22 decembrie 2014, Ora 11:01

  • print
  • |
prima-zi-de-lucru-a-presedintelui-klaus-iohannis-44884-1.jpg

Noul președinte al României a depus în această dimineață o coroană de flori în memoria victimelor Revoluției, în Piața Universității. După amiază, Klaus Iohannis va acorda prima decorație din mandatul său lui Octav Bjoza, fost deținut politic în perioada comunismului.

La prânz, Klaus Iohannis va avea o întrevedere și cu premierul Victor Ponta, „la care vom discuta prioritățile guvernării, actualitatea politico-economică și perspectivele colaborării instituționale între președinție și guvern. Întâlnirea va avea loc la ora 12:00".

De altfel, în discursul ținut ieri în Parlament cu ocazia învestiturii sale în funcția de președinte, Klaus Iohannis a declarat că un prim pas în schimbarea lucrurilor din România este reconstrucția instituțiilor politice.

Potrivit comunicatului de presă emis de Administrația Prezidențială, la ora 16.00, în Sala Unirii din Palatul Cotroceni va avea loc ceremonia de decorare a domnului Octav Bjoza, preşedinte al Asociaţiei Foşilor Deţinuţi Politici din România, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou