Primarul localității Poarta Albă a bătut o polițistă! Motivul? L-a prins pe fiul minor al edilului la volan

Florentina Șerbănescu, 19 decembrie 2022, Ora 13:28

  • print
  • |
primarul-localitatii-poarta-alba-a-batut-o-politista-motivul-l-a-prins-pe-fiul-minor-al-edilului-la-volan-47172-1.jpg

Caz incredibil în județul Constanța, acolo unde un primar este cercetat penal după ce a bătut o polițistă. 

Echipajul de poliție a oprit o mașină pentru un control regulamentar, când au descoperit că vehiculul era condus de fiul minor al primarului comunei. Acesta nu avea permis, dar se plimba la volan prin localitate. Polițista ar fi cerut să se prezinte un adult pentru a prelua mașina, moment în care a apărut tatăl băiatului, primarul comunei. Acesta a avut o reacție extrem de violentă. Probabil, primarul nervos a vrut să-i dea o lecție polițistei care a îndrăznit sa-i oprească fiul și să-i verifice documentele.

Iată ce transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța:

"La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă.  În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliție, acesta a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a trecut pe locul din dreapta față, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de polițiști.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

La fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori (Vasile Delicoti, primar Poarta Albă-n.r.), care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului." , conform Constanta.INFO. 

De asemenea au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

În acest caz a fost deschis dosar penal, primarul fiind cercetat pentru ultraj. Însă, acesta spune că va face și el plângere împotriva agentei de poliție, acuzând-o de abuz în serviciu. 

Tot în comuna Poarta Albă, în luna august 2021, un poliţist din judeţul Constanţa, care se afla în timpul liber, a fost agresat de un bărbat pe stradă. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou