PRO TV l-a dat afară chiar acum! Anunțul momentului în televiziune: Contractul a fost suspendat

Florentina Șerbănescu, 9 februarie 2023, Ora 17:45

  • print
  • |
pro-tv-l-a-dat-afara-chiar-acum-anuntul-momentului-in-televiziune-contractul-a-fost-suspendat-47437-1.jpg

Conducerea PRO TV a luat o decizie de ultim moment cu privire la Marius Buga, corespondentul postului din judeţul Dâmboviţa. Decizia a venit după ce acesta a fost acuzat că a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale cu un minor instituţionalizat. 

Marius Buga a fost acuzat că a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale cu un minor instituţionalizat, având cunoştinţă despre faptul că acesta are vârsta mai mică de 16 ani.

În urma acuzațiilor, PRO TV a transmis că acest comportament imoral și ilegal este condamnat ferm de către post. Totodată, contractul angajatului a fost suspendat în urma anchetei și prevederilor legale în vigoare, scrie capital.ro.

„PRO TV condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal de care a fost acuzat angajatul nostru, Marius Buga. Având în vedere evoluția anchetei și prevederile legale în vigoare, contractul de muncă al acestuia a fost suspendat.

Protecția minorilor este una dintre responsabilitățile noastre cheie, ca adulți și părinți, și credem că societatea poate evolua doar dacă avem grijă de copiii noștri", a transmis PRO TV într-un comunicat.

A fost arestat preventiv

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște se instrumentează un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prevăzută de art. 220 alin.1 şi 4 lit. b şi e din Codul penal, constând în aceea că în repetate rânduri, în perioada cuprinsă între vara anului 2021 şi data de 05.02.2023, a întreţinut acte sexuale orale şi anale cu un minor, cunoscând că acesta are vârsta mai mică de 16 ani şi profitând de situaţia vădit vulnerabilă a persoanei vătămate, datorată faptului că era instituţionalizat într-o casă de tip familial şi nu beneficia de sprijin material şi emoţional din partea părinţilor. 

La data de 07.02.2023 s-au efectuat mai multe percheziţii domiciliare pentru descoperirea şi strângerea de probe în scopul probării infracţiunii. În cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o persoană de sex masculin", a transmis Parchetul într-un mesaj postat pe site-ul oficial al instituţiei.

Marius Buga a fost arestat preventiv, miercuri seară, în urma deciziei Judecătoriei Târgovişte, care a admis propunerea procurorilor.

De asemenea, informațiile publicate pe portalul instanţelor de judecată arată că inculpatul Marius Buga a contestat decizia instanţei.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou