Best Dental

PRO TV reacționează la adresa concurentului pușcăriaș de la Românii au talent

Mălina Andrei, 2 aprilie 2015, Ora 17:59

  • print
  • |
pro-tv-reactioneaza-la-adresa-concurentului-puscarias-de-la-romanii-au-talent-46206-1.jpg

După un lung șir de critici, PRO TV s-a hotărât să reacționeze! Participarea lui Andrei Grigoriu la Românii au talent a stârnit un val de critici după cev s-a aflat că a fost condamnat la închisoare pentru complicitate la crimă,iar pe scenă a minţit că a fost pedepsit doar pentru tăinuirea unei infracţiuni.

Postul de televiziune face următoarele precizări.
"După difuzarea ediţiei cu numărul trei "Românii au talent", PRO TV a aflat că Andrei Grigoriu, concurent în show, a prezentat fapte şi a făcut declaraţii false în cadrul emisiunii, precizând faptul că a fost trimis în închisoare pentru că a tăinuit o crimă comisă de prietenul său, la care el nu a fost martor. Instanţa l-a condamnat de facto pentru implicarea activă în această crimă sub acuzaţia de complicitate. Regretăm faptul că emisiunea noastră a fost folosită în mod abuziv de concurent în acest context. Conform regulilor show-ului, juriul şi gazdele emisiunii întâlnesc concurentul pentru prima dată în momentul în care acesta urcă pe scenă. Prestaţia a fost evaluată luând în considerare discursul înşelător prezentat de către acesta în momentul său. Ne cerem scuze pentru această situaţie şi am decis să îl eliminăm imediat din emisiune", se arată în comunicatul PRO TV.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:17