Procurorii DIICOT au descins cu mascații în vila fraților Tristan și Andrew Tate! Britanicii sunt suspectați de trafic de persoane

Anca Bratu, 29 decembrie 2022, Ora 09:13

  • print
  • |
procurorii-diicot-au-descins-cu-mascatii-in-vila-fratilor-tristan-i-andrew-tate-britanicii-sunt-suspectati-de-trafic-de-persoane-47205-1.jpg

Procurorii DIICOT au descins, joi dimineață, în vila din Pipera a fraților Tristan și Andrew Tate. Cei doi sunt anchetați într-un dosar de trafic de persoane după ce, în vară, polițiștii ilfoveni au percheziționat locuința acestora și un studio de videochat controlat de cei doi, conform gandul.ro.

Anchetatorii au intrat, pentru a doua oară în locuința britanicilor, după ce, în august, pe numelelor a fost deschis un dosar de trafic de persoane.

Primele percheziții au fost organizate de polițiștii ilfoveni, care s-au mobilizat pe baza unei sesizări venite de la Ambasada SUA la București.

Iubitul unei tinere sunase la reprezentanța diplomatică și anunțase că prietena lui este ținută cu forța în casa unor englezi stabiliți în Pipera, unde ar fi obligată să lucreze ca model la un videochat.

Anchetatorii români au descoperit, cu această ocazie, că Tristan și Andrew Tate locuiau într-o adevărată fortăreață, păzită de foste cadre militare, iar într-o altă locuință, închiriată la o distanță de aproximativ 500 de metri, exista un studio de videochat la care lucrau la multe tinere.

Conform unor surse judiciare, atât fata din SUA cât și o femeie din Republica Moldova, ar fi spus că proprietarii le-ar fi ținut acolo împotriva voinței lor în condițiile în care le-ar fi amenințat că, dacă pleacă, se vor folosi de relațiile pe care le au pentru a le face rău.

Ulterior, dosarul a fost preluat de DIICOT, iar procurorii au așteptat finalizarea perchezițiilor informatice.

Conform unor surse apropiate anchetei, cei doi urmează să fie ridicați și escortați cu mascații la sediul DIICOT, pentru audieri.

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou