PROGNOZA METEO: Cod galben de ploi puternice

Constantin Georgescu, 23 aprilie 2014, Ora 17:16

  • print
  • |
prognoza-meteo-cod-galben-de-ploi-puternice-39575-1.jpg

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de tip COD GALBEN de instabilitate atmosferică şi ploi însemnate cantitativ. Atenţionarea este valabilă în intervalul 23 aprilie, ora 20 - 24 aprilie, ora 23.

În intervalul menţionat vremea va deveni instabilă în cea mai mare parte a ţării şi vor fi averse, descărcări electrice şi izolat grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp în Oltenia, jumătatea estică a Banatului, nordul Munteniei şi sudul Moldovei, iar în judeţele Mehedinţi, Gorj, Dolj şi Caraş-Severin se vor depăşi izolat 50 l/mp.

Vântul va avea intensificări în regiunile sudice cu viteze ce vor depăşi la rafală 50...60 km/h şi temporar în restul teritoriului, în principal în timpul averselor.

În judeţele din jumătatea sudică a Munteniei, precum şi în judeţul Olt vor fi manifestări de instabilitate atmosferică şi se vor acumula cantităţi de apă cuprinse în general între 15 - 20 l/mp.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou