Best Dental

Prognoza meteo pe trei zile. Vremea se răcește de marți. Se întorc ploile și grindina

Ziarul Atac, 27 aprilie 2015, Ora 07:19

  • print
  • |
prognoza-meteo-pe-trei-zile-vremea-se-raceste-de-marti-se-intorc-ploile-si-grindina-46378-1.jpg

Vremea va fi caldă și luni, iar maximele vor atinge până la 27 de grade în regiunile sudice, însă de marţi, vremea se răceşte, iar, local, va ploua.

Luni, vremea se va menţine caldă in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime ce vor fi cuprinse între 16...17 grade pe litoral şi 27 de grade în regiunile sudice. Cerul va fi variabil in prima parte a zilei, apoi instabilitatea atmosferica mai accentuata determina înnorări indeosebi dupa-amiaza şi noaptea, când local la munte, în vest şi in nord, şi izolat în rest, vor fi averse, însoţite de descărcări electrice. Izolat vor fi si conditii de grindina. Dimineaţa, în regiunile estice, vor fi condiţii de ceaţă. Vântul se va intensifica trecătoare în timpul averselor.

Vreme caldă și pentru bucureșteni, luni, cu maxime de început de vară. 25...26 grade vor arăta termometrele după-amiaza. Ziua începe cu cer senin, apoi apar ceva nori după-miaza, făra să aduca ploi, iar vântul nu trece de moderat.

Marţi, vremea va deveni în general instabilă şi temperatura scade. În jumătatea de vest a ţării, pe arii extinse va ploua, iar în restul teritoriului înnorările se vor accentua după-amiaza şi noaptea şi ploile se vor semnala local. Vor fi mai ales averse, însoţite de descărcări electrice şi, izolat, de grindină, iar în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp şi izolat 25...30 l/mp. Vântul va avea unele intensificări în sudul şi estul ţării, dar trecător şi în timpul ploilor în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa între 16-17 grade în depresiuni si pe litoral şi 24...25 de grade în sudul Munteniei la Giurgiu.

Vremea se schimbă și în Capitală. Se va răci uşor şi vremea va deveni, în general, instabilă. Cerul se va innora dupa-amiaza si in primele ore ale noptii, când asteptam averse şi descărcări electrice. Vântul va avea intensificări peste zi, iar mercurul din termometre nu mai trece de 22...23 de grade.

Miercuri, vremea continua să se răcească, iar în prima parte a zilei, cerul va fi mai mult noros şi va ploua în jumătatea de nord a ţării şi doar local în sud. După-amiaza şi noaptea, ploile vor inceta si cerul se va degaja în vest, in nord si in centru, iar ploile se va restrânge către jumătatea estică a tarii. În zona montană vor reveni precipitaţiile mixte. Vântul va prezenta intensificări locale, mai ales în regiunile sudice şi la munte. Temperaturile maxime, mai scăzute decât mediile multianuale ale acestei paerioade, îndeosebi în vest, in centru şi in nord, vor fi cuprinse între 9 grade in zonele intracarpatice şi in nordul Moldovei şi 20...21 de grade în sud-est.

În Bucureşti, temporar va ploua, iar vântul va avea intensificări pe parcursul zilei. 9-11 grade dimineata si o maxima de 19...20 de grade.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:25