PROGNOZA METEO pentru următoarele 3 zile

Mălina Andrei, 13 aprilie 2015, Ora 17:31

  • print
  • |
prognoza-meteo-pentru-urmatoarele-3-zile-46283-1.jpg

Vremea se strică în a treia zi de Paşte. Mâine temperaturile vor coborî foarte mult în comparaţie cu cele de astăzi.

Marţi vremea se va răci accentuat în toată ţara, iar valorile termice vor fi chiar mai mici decât mediile climatologice ale acestei date în majoritatea regiunilor. Meteorologii prognozeză de la 10 grade în estul Transilvaniei şi Maramureş, până la cel mult 19 grade în Oltenia. Cerul va fi temporar noros şi va ploua în Muntenia, Dobrogea, mai puţin în Moldova şi izolat în celelalte zone. La munte, trecător, vor fi lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea răbufniri pe alocuri.

În  București, vremea se răceşte accentuat, astfel încât maximele vor fi chiar uşor sub normalul datei din calendar, în jur de 14 grade. Norii acoperă din când în când cerul şi peste zi va ploua.

Miercuri ne bucurăm, din nou, de o vreme frumoasă şi mai caldă decât precedenta, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice, nord-estice şi la munte, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul mai are intensificări locale peste zi, apoi se mai domoleşte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 22 de grade în vestul extrem.

Și în Capitală va fi vreme frumoasă şi mai caldă decât marţi, cu cerul variabil şi vânt doar din când în când mai nervos. Maximele vor fi în jur de 18 grade.

Joi, vremea va fi frumoasă, temperaturile mai cresc şi va fi mai cald decât în mod normal la această dată. Dimineaţa, izolat va fi ceaţă sau brumaă. Cerul va fi variabil şi abia noaptea norii strâng rândurile în nordul ţării şi la munte, unde, pe arii restrânse, va ploua slab. Vântul va fi mai alert în regiunile nordice, pe litoral şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în nordul litoralului şi în estul Transilvaniei şi 24 de grade în Banat şi în sudul Olteniei.

 Vreme frumoasă şi caldă va fi şi în București, cu cerul mai mult senin şi maxime de 22-23 de grade.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou