PROGNOZA METEO. Se întorc ploile, iar vremea se va răci în cea mai mare parte a țării

Ziarul Atac, 28 aprilie 2015, Ora 14:43

  • print
  • |
prognoza-meteo-se-intorc-ploile-iar-vremea-se-va-raci-in-cea-mai-mare-parte-a-tarii-46407-1.jpg

Administraţia Naţionala de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo de răcire a vremii.

Până miercuri seară, la ora 20.00, sunt aşteptate ploi pe arii extinse şi o răcire a vremii în întreaga ţară.

În intervalul menţionat, aria ploilor se va extinde dinspre sud-vestul ţării şi va cuprinde treptat toate regiunile. Vor fi mai ales averse, iar în vest, nord şi centru, precum şi în zonele de deal şi de munte, cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp. Vor fi şi descărcări electrice şi condiţii ca izolat să cadă grindină.

Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor, cu rafale ce vor depăşi 50 km/h, în special în sud şi est, precum şi la munte.

Valorile termice vor scădea în cea mai mare parte a ţării, iar în regiunile vestice, nordice şi centrale, pe parcursul zilei de miercuri, vremea va deveni rece pentru această perioadă din an.

Norii nu ocolesc nici Capitala, unde vor fi reprize cu ploaie, dar vântul este mai sprinten pe tot parcursul zilei de miercuri şi mai fură din cele 19...20 de grade pe care le strâng termometrele.

De joi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul şi centrul ţării, unde izolat va mai ploua slab. Vântul va se mai simte prin Moldova, estul Munteniei şi Dobrogea. În aceste condiţii temperaturile cresc în regiunile vestice, nordice şi centrale, chiar dacă nu foate mult. Maximele vor pleca de la 13 grade în Moldova şi Muntenia şi se opresc la 20 de grade în sudul Olteniei.

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou