Protest în fața CNA

Cristian Blănuţă, 20 august 2014, Ora 12:33

  • print
  • |
protest-in-fata-cna-42670-1.jpg

Un protest pentru demiterea presedintelui CNA, Laura Georgescu, era programat sa aiba loc miercuri dimineata, la apelul facut in ultimele zile pe Facebook de membrul CNA Valentin Jucan.

In fata CNA s-au adunat aproximativ 40 de persoane, incluzandu-i pe reporteri. Valentin Jucan vorbeste cu o parte dintre cetatenii veniti, altii stau pasnic in fata sediului Consiliului. Valentin Jucan le spune oamenilor de ce se opune presedintelui CNA si de ce nu este de acord cu modul in care actioneaza institutia in urma abuzurilor de pe TV. Valentin Jucan: Aceasta mana de oameni ne plateste salariile, dar membrii CNA nu inteleg acest lucru.

Ziaristii prezenti la manifestatie au solicitat un punct de vedere al presedintelui Laura Georgescu, dar aceasta a transmis prin intermediul unor angajate ale Consiliului ca "are agenda incarcata".

In urma cu o saptamana, membrul Consiliului National al Audiovizualului (CNA) a lansat aceasta chemare la demonstratie impotriva presedintelui Consiliului si pentru "trezirea" forului audiovizual, in urma faptului ca acesta nu s-a manifestat in niciun fel in legatura cu modul in care Antena 3 s-a dezlantuit, dupa vinerea condamnarii lui Dan Voiculescu. Valentin Jucan le-a cerut pe Facebook oamenilor sa vina la protest cu becuri, cabluri sau alte obiecte de acest gen, avand in vedere incidentul petrecut la CNA in seara zilei in care a fost condamnat Dan Voiculescu. Atunci, la Consiliu a cazut curentul, iar inregistrarile necesare pentru monitorizarile TV s-au oprit pana sambata dimineata.

Valentin Jucan si-a promovat protestul inclusiv prin suggested posts pentru care, dupa cum a spus el miercuri, pentru ziaristii ajunsi la protest, a platit din bani personali 180 de lei, potrivit HotNews.ro.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou