Protest PMP împotriva Guvernului Ponta

Cristian Blănuţă, 28 august 2014, Ora 11:54

  • print
  • |
protest-pmp-impotriva-guvernului-ponta-42850-1.jpg

Partidul Mişcarea Populară a făcut astăzi un anunţ de presă în care comunică faptul că se opune Ordonanţei privind migraţia primarilor şi că organizează un Flash mob în faţa instituţiei Avocatul Poporului, la ora 15:00.

Iată anunțul făcut de PMP:

Partidul Mişcarea Populară condamnă Ordonanţa privind migraţia aleşilor locali pe care o consideră profund anticonstituţională. Măsura pe care Guvernul vrea să o adopte astăzi ridică un zid imens în calea democraţiei.

Partidul Mişcarea Populară va protesta începând cu ora 15.00 în faţa instituţiei Avocatului Poporului. Este un Flash mob la care poate participa oricine este împotriva abuzurilor pe care le face Guvernul Victor Ponta.

Victor Ponta nu poate câştiga alegerile fără această ordonanţă! Nu putem să îl lăsăm să îşi creeze acest avantaj în faţa celorlalţi competitori.

Oricine împărtăşeşte îngrijoarea noastră faţă de acest derapaj de la democraţie şi doreşte să se alăture demersului nostru, este aşteptat astăzi în strada Eugeniu Carada, începând cu ora 15.00.

Şi Monica Macovei a anunţat că la ora 12:00 se va afla în faţa instituţiei Avocatul Poporului în semn de protest la OUG 45/2014.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou