Putin: Rusia își va relua creșterea economică în doi ani, în cel mai rău caz

Mălina Andrei, 18 decembrie 2014, Ora 13:01

  • print
  • |
putin-rusia-isi-va-relua-cresterea-economica-in-doi-ani-in-cel-mai-rau-caz-44849-1.jpg

Rusia își va relua creșterea economică în doi ani, în cel mai rău caz, a estimat joi președintele rus, Vladimir Putin, informează AFP.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a apreciat joi că Rusia, care traversează cea mai gravă criză monetară după 1998, îşi va relua creşterea economică în doi ani, în cel mai rău caz, scrie Mediafax.

O ieşire din criză este "inevitabilă", în primul rând pentru că economia mondială continuă să crească, a explicat preşedintele, în deschiderea conferinţei sale anuale de presă, în faţa a peste o mie de jurnalişti.

Vladimir Putin a apreciat că măsurile luate de Guvern şi de Banca centrală în faţa crizei sunt "adecvate".

Putin şi-a deschis conferinţa anuală, difuzată în direct de televiziunile ruse, cu dezbaterea privind rubla, în condiţiile în care moneda naţională rusă traversează o perioadă dificilă din cauza scăderii preţului la petrol şi a sancţiunilor occidentale.

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou