Putin: "Ucraina a cerut Occidentului bomba nucleară! Ne așteaptă schimbări"

Florentina Șerbănescu, 21 februarie 2023, Ora 11:27

  • print
  • |
putin-ucraina-a-cerut-occidentului-bomba-nucleara-ne-a-teapta-schimbari-47507-1.jpg

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a susținut un discurs în fața Parlamentului din Rusia, în care a atacat extrem de dur Occidentul. Putin a spus că Ucraina a cerut Occidentului bomba nucleară și s-au pregătit pentru un război de foarte lungă durată.

"În discursul de astăzi vom discuta despre probleme extrem de importante.  Ne așteaptă schimbări importante în toată lumea, schimbări pentru viitorul nostru și al țării noastre.

Rivalul nostru s-a pregătit pentru un scenariu total diferit. Ceea ce s-a întâmplat în Donbass este o mare minciună! Occidentalii au închis ochii la o mare minciună și la represiunea asupra pro-rușilor din Donbas.

Înaintea operațiunii speciale au avut loc între Kiev și Occident pentru arme grele, pentru arme împotriva rusiei. Kievul a cerut Occidentului bomba nucleară. Regimul de la Kiev s-a pregătit pentru un mare război.

Au trimis arme în Ucraina și au amplasat laboratoarele secrete în toată Ucraina.

Nu au nicio jenă să invoce acordul de la Minsk, dar uită ceea ce s-a întâmplat în Donbas. Este o metodă pentru a încerca să ne înșele! Sub umbrela unor rezoluții ONU încearcă să distrugă tot, așa cum au făcut cu Libia, cu Siria, cu alte țări.

Occidentul s-a obișnuit să scuipe pe întreaga lume și au o atitudine execrabilă față de țările lor. Noi ne apărăm interesele și poziția noastră! Nu se poate ca lumea să fie împărțită în state civilizate occidentale și restul lumii", a spus Vladimir Putin.

Putin, deranjat de extinderea NATO. "Reprezint[ de fapt o escaladare"

„Extinderea NATO reprezintă de fapt o escaladare a contingentulșui militar la frontiera cu Rusia. Nicio țară din lume nu are un număr de arme în lume ca SUA. E suficient să te uiți pe hartă. E de văzut cum au ieșit din acordurile mondiale.

În toate pozițiile cheie pentru noi am primit un refuz. Ei nu se pregătesc să rezolve pe cale pașnică acest lucru. Informațiile primite în 2022 ne spuneau că urmează o lovitură în Donbas. Ne amintim foarte bine aceste lucruri. Ei înșiși au creat acest război.

Cei care au plănuit atacuri știu că urmează Crimeea. Noi ne protejăm, ne protejăm țara. Cele mai sărace țări din lume au cheltuit 6 miliarde pentru război. Deci vedeți despre ce este vorba: nu este despre ecologie, sărăcie, cki despre război.

Ne apărăm casa, iar obiectivul Occidentului este puterea nelimitată. Au cheltuit deja peste 150 de miliarde de dolari pentru înarmarea Kievului", a spus Putin.

Occidentul promovează un Dumnezeu neutru

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, susține că Occidentul și-a pierdut valorile morale și religioase. El a declarată că în SUA se promovează ideea unui Dumnezeu de gen neutru, iar căsătoriile între persoanele de același sex tind să devină o normalitate.

"Elitele Vestului nu-și ascund obiectivele și anume de a distruge strategic Rusia. Ei intenționează să aducă un conflict local în faza unui conflict local. Noi înțelegem acest lucru și vom răspunde pentru că este vorba despre supraviețuirea țării noastre.

Este un război informațional extrem de dur. Atacă biserica rusească, atacă valorile Rusiei. Uitați-vă ce fac cu propriile lor popoare. Induc ideea că pedofilia este normală, promovează căsătoriile între persoanele de același sex. În toate religiile mondiale se spune că căsătoria este unuiunea dintre o femeie și un bărbat.

Biserica din America vrea să promoveze ideea unui Dumnezeu neutru. Milioane de oameni din Vest înțeleg că merg spre o catastrofă spirituală. Noi suntem obligați să ne protejăm copiii de degradarea promovată de cei din Vest. Este evident că Vestul va încerca să ne distrugă societatea.

Ei conduc tot felul de acțiuni criminale pe teritoriul altor țări. Noi nu vom face ceea ce fac liderii din Vest. Să rămână asta pe conștiința lor, dar important este ca Rusia să aibă puternice valori morale. Poporul multinațional este format din oameni care înțeleg sensul acțiunilor pe care le facem în operațiunea specială.

Fiecare conștientizează că este parte intrinsecă din soarta acestei țări. Poporul a dat dovadă de curaj! Vreau să mulțumesc soldaților noștri! Vreau să mulțumesc părinților, soțiilor, medicilor, constructorilor, căilor ferate și îmi cer scuze față de cei pe care nu i-am menționat (...) Vreau să le mulțumesc jurnaliștilor de război, care își riscă viața pentru a transmite lumii adevărul din prima linie a frontului.", a spus Vladimir Putin.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou