Rareș Bogdan „dă de pământ” cu Ponta după pozele din Dubai

Mălina Andrei, 22 noiembrie 2014, Ora 16:00

  • print
  • |
rares-bogdan-da-de-pamant-cu-ponta-dupa-pozele-din-dubai-44469-1.jpg

Jurnalistul Rareș Bogdan a comentat impactul pe care imaginea cu Victor Ponta în vacanţă, alături de Sebastian Ghiţă, la un club exclusivist din Dubai, îl va avea. Rareș Bogdan susține că gafa lui Victor Ponta echivalează cu un glonț în cap fiindcă PSD-iștii vor fi extrem de nervoși când vor vedea aceste fotografii.

"Să te duci în Dubai, tu, Victor Ponta, care ai plâns pe umărul oamenilor amărâți, pe umărul oamenilor nevoiași. Să petreci în Dubai într-un moment în care țara arde și nu are bugetul în Parlament, este de neconceput!”, a spus Rareș Bogdan.

"O poză devastatoare pentru socialişti. Aş vrea să ştiu ce spune Ion Iliescu despre imagine. Cozmin Guşă spunea, zilele trecute, că l-a lovit trenul după alegeri pe Victor Ponta. Eu zic că atunci când l-a lovit trenul şi-a pierdut busola. Când tu ai fost votat de o populaţie săracă, cu venituri mici, cum poţi să mergi în cel mai exclusivist club din Emirate? Sunt foarte curios cât a costat nota de plată a lui Victor Ponta. Doar intrarea în acel club este de 150 de dolari.

M-aş fi aşteptat să meargă în munţi Victor Ponta, la Sinaia, la Predeal, în Bucovina, să stea să se gândească cum îşi poate schimba imaginea în ochii românilor. Nu doar că nu s-a gândit la asta şi că nu şi-a cerut scuze de la Klaus Iohannis pentru că a spus că a venit la el în birou umil şi să vină el cu capul plecat şi să încerce să salveze ce se poate, pentru România.

Victor Ponta îi sfidează pe toţi miniştrii, pe toţi primarii, pe toţi voluntarii PSD care au muncit în campanie şi au crezut în domnia sa. Dovedeşte o sfidare totală şi un comportament ciocoiesc unice în istoria stângii. Ce a făcut Victor Ponta echivalează nu cu un glonţ în picior, ci cu unul în cap", a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou