Reacția lui Ponta după ce a fost criticat de ruși

Cristian Blănuţă, 17 septembrie 2014, Ora 12:27

  • print
  • |
reactia-lui-ponta-dupa-ce-a-fost-criticat-de-rusi-43367-1.jpg

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că "nu e de rău" dacă este criticat de ruși, aceasta fiind prima sa reacție după comunicatul transmis marți de Ministerul rus de Externe. 

"Dacă mă critică Rusia, nu e de rău", a adăugat Ponta pentru presă, înainte de a participa la ședința de Guvern de la Palatul Victoria, transmite Mediafax.

Ministerul rus de Externe a transmis, marți, un comunicat în care consideră "iresponsabile" şi "inacceptabile" declaraţiile premierului Victor Ponta privind eventualitatea unirii Republicii Moldova cu România.

Premierul Victor Ponta a declarat, pe 12 septembrie, în discursul rostit în cadrul Congresului PSD, reunit la Alba Iulia, că angajamentul său şi apelul adresat românilor este acela de a face împreună, pentru a doua oară, marea unire a României.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou