Reacția lui Victor Ponta, la perchezițiile de la firma familiei sale

Mălina Andrei, 17 februarie 2015, Ora 12:45

  • print
  • |
reactia-lui-victor-ponta-la-perchezitiile-de-la-firma-familiei-sale-45631-1.jpg

Premierul Victor Ponta a reacționat, marți dimineață, față de cercetările procurorilor DNA la firma mamei și surorii sale, într-un dosar de fraudare a fondurilor europene.

Premierul declară că nu cunoaşte şi că oricum ar fi greşit să comenteze cercetările efectuate de către procurori faţă de cumnatul său, adăugând că "legea trebuie să fie egală pentru toţi".

„Nu cunosc și oricum ar fi greșit să comentez eu cercetările efectuate de procurori față de cumnatul meu/ Legea trebuie să fie egală pentru toți", a scris premierul Ponta pe Twitter.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti fac cercetări într-o cauză penală privind infracţiuni asimilate celor de corupţie şi infracţiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou