'Regele barbutului" vrea să facă un film despre aventurile de la poker și zaruri cu Gigi Becali. "Am vorbit deja cu un regizor"

Anca Bratu, 13 decembrie 2022, Ora 10:31

  • print
  • |
regele-barbutului-vrea-sa-faca-un-film-despre-aventurile-de-la-poker-i-zaruri-cu-gigi-becali-am-vorbit-deja-cu-un-regizor-47130-1.jpg

Ion Pârnică, cunoscut drept „Regele barbutului", a anunțat că deja a vorbit cu un regizor pentru a face un film despre viața sa. Din viitoarea peliculă nu o să lipsească nici aventurile pe care le-a trăit cu Gigi și Giovanni Becali, scrie evz.ro.

Ion Pârnică, „Regele barbutului", vrea să facă un film despre aventurile de la poker și zaruri cu Gigi și Giovani Becali Acesta nu s-a ocupat doar de jocuri de noroc, ci și de mai mulți maneliști. El i-a lansat pe Jean de la Craiova și Adi Minune.

În casa lui s-a filmat și melodia „Of, viața mea!" din anul 2000. De-a lungul timpului, acesta s-a bucurat și de un succes formidabil la poker. Gigi Becali, vărul acestuia, Giovani, dar şi Victor Piţurcă au încercat să câștige în fața „Regelui barbutului".

Ion Pârnică a declarat că vrea să facă un filmdespre viața lui și să spună tot ce s-a întâmplat. El a lăsat de înțeles că Gigi și Giovanni Becali vor fi personaje principale în viitoarea producție.

„Din anii '80 și până acum îmi voi explica viața mea, cu toate jocurile și cu cine am jucat. 'Viața jucătorului înrăit' se va numi filmul. Totul va fi adevărat. Voi da toate întâmplările, tot ce mi s-a întâmplat în viață. Toate jocurile cu Gigi Becali cu Giovanni Becali, din Germania... Tot voi da! Totul real și adevărat. Am vorbit deja cu un regizor, urmează să punem totul la cale", a declarat „Regele barbutului".

Mai mult, el a povestit că patronul FCSB-ului, Gici Becali, i-a dat peste 150.000 de euro după ce a pierdut la poker. Pârnică a recunoscut că acesta și-a asumat mereu pierderea și că nu s-a confruntat cu probleme.  „Cu el am jucat și poker, și barbut! Toate jocurile! De fiecare dată s-a achitat rapid de plată, nu am avut probleme cu el la acest capitol",a mai declarat Ion Pârnică pentru Cancan.

Probleme pentru Ion Pârnică

Cu toate că a avut un succes formidabil la poker, Pârnică s-a confruntat și cu o serie de probleme, în anul 2021, și a fost nevoit să își vândă casa.

„Am un mare ghinion de o bună perioadă, nu mi se mai leagă nimic. Chiar acum câteva zile le-am trimis mesaje lui Gigi Becali și nașului meu, Niro. Vreau să vorbesc cu unul dintre ei. Nu le cer nimic, nu vreau nimic de la ei. Îi rog doar să mă ajute să vând vila. Atât și nimic mai mult. Ei mă pot ajuta cu această chestiune. Să nu uite că am fost împreună foarte mulți ani și că am făcut multe pentru ei. Atât îi rog, să mă ajute să vând vila. În special pe Niro, care a fost singurul care m-a ajutat la ridicarea vilei. Îmi cer scuze față de el, dacă i-am greșit. Îl rog să mă ajute să o vând sau să-mi faciliteze o afacere cu ea", a declarat proprietarul.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou