Best Dental

REVOLTĂTOR! O bătrână a fost ținută 4 ore într-o ambulanţă

Mălina Andrei, 1 aprilie 2015, Ora 16:24

  • print
  • |
revoltator-o-batrana-fost-tinuta-4-ore-intr-o-ambulanta-46190-1.jpg

O bătrână de 73 de ani a aşteptat 4 ore într-o ambulanţă ca să fie internată. Femeia fusese adusă de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi la Spitalul de Recuperare din Botoşani, dar medicii nu i-au făcut internarea deoarece transferul nu era menţionat în documentele medicale.

Disputa a durat câteva ore bune, timp în care bătrânei i s-a făcut rău.

Într-un final, femeia a fost internată la spitalul din Botoşani, unde medicii îi vor face o evaluare completă şi vor decide dacă o vor trimite sau nu la o altă unitate medicală.

Elvira S. a fost internată timp de 4 luni la Spitalul de Boli Infecţioase "Sf. Maria" din Iaşi, iar luni, 30 martie 2015, s-a făcut o solicitare către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani pentru un transfer al pacientei către Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe" din Botoşani.

Marţi dimineaţă, o ambulanţă de la Botoşani a plecat spre Iaşi cu un alt caz, iar la întoarcere a preluat-o pe Elvira S. Ambulanţă a ajuns la Botoşani la ora 14:00, însă bătrână nu a putut fi internată.

Rudele spun că doctorul care ar fi trebuit să o preia pe pacienta, dr. Hanora Cristina Ivanov, nu era la spital şi nici nu "i-a lăsat scris" medicului de garda, potrivit stiri.botoşani.ro.

După 4 ore de stat în ambulanţă, bătrână era obosită, atât fizic, cât şi psihic. Se simţea rău şi avea tensiunea crescută.

Abia după zeci de telefoane de la Botoşani la Iaşi şi de la Iaşi la Bucureşti, şi doar cu intervenţia reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii, femeia a fost primită la Spitalul de Recuperare.

Doctorul Marius Pralea, medic de garda la Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe", a spus că nu a putut să o interneze pe femeie pentru că doctorul Hanora Cristina Ivanov i-a spus că nu şi-a dat avizul pentru un transfer, ci pentru o consultaţie.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:33