Rică Răducanu se luptă cu dependența de păcănele

Radu Tudor, 27 noiembrie 2022, Ora 22:52

  • print
  • |
rica-raducanu-se-lupta-cu-dependenta-de-pacanele-47021-1.jpg

Rică Răducanu se luptă cu dependența de păcănele. Soția îi ia pensia

Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului, a recunoscut că este dependent de jocurile de noroc. Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a fost persoana care l-a dus prima dată în cazinou.

„La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am, însă, altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase. Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: «Hai, Rică, să mergem la păcănele!». Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă.

De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim?

Am mai câștigat vreo 1.000 de lei, când se organizează premii pentru cei ca mine, cu bonuri multe. Dar tot acolo îi cheltuiești, se știe! Eu joc cam la două zile, nu mă pot abține”, a spus Rică Răducanu, potrivit Playtech.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou