Robert Turcescu s-a căsătorit!

Cristian Blănuţă, 28 septembrie 2014, Ora 22:14

  • print
  • |
robert-turcescu-s-a-casatorit-43623-1.jpg

Robert Turcescu trăieşte o perioadă tulbure din punct de vedere profesional, după ce a renunţat la talk show-ul de pe B1TV, însă în viaţa personală îi merge mai bine ca oricând.

Robert Turcescu s-a căsătorit civil, scrie presa tabloidă. Fostul realizator TV şi aleasa inimii sale au fost surprinşi în faţa casei celui care s-a autodenunțat că a fost ofițer sub acoperire. Cei doi erau lejer îmbrăcaţi, zâmbitori, iar tânăra şatenă avea în mână un buchet de flori.

Turcescu a mărturisit că iubeşte şi că îşi doreşte un copil. Când a fost întrebat dacă s-a căsătorit, acesta a evitat răspunsul.

"Ca orice om care iubeşte şi este iubit, îmi doresc un copil, dar mai multe nu vă spun pentru că întotdeauna am fost discret în ceea ce priveşte viaţa mea de familie", a spus Turcescu, ascrie b1.ro.

Foto: wowbiz.ro

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:25
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou