Best Dental

Roberta Anastase a devenit mamă

Ziarul Atac, 28 aprilie 2015, Ora 11:15

  • print
  • |
roberta-anastase-a-devenit-mama-46401-1.jpg

Roberta Anastase a născut ieri un băieţel, la o clinică din Bucureşti, potrivit unor informaţii PHON.RO.

Roberta Anastase (39 de ani) a născut într-o clinică din Bucureşti. Atât mama, cât şi bebeluşul se simt bine. În urmă cu doi ani, politicianul povestea că își dorește mult un copil: "Îmi doresc foarte mult un copil. În final, îţi rămân alături soţul, părinţii şi copiii".

Anastase este căsătorită cu omul de afaceri Victor Farcă din 2013 și sunt împreună de 17 ani. Cei doi au povestit că s-au cunoscut în anul 1998, la Techirgiol, unde Roberta Anastase, pe atunci membru al Partidului Democrat, organiza Şcoala de Tineret.
Victor Farca, prieten cu unii dintre tinerii din PD, a mers la aceştia, la mare, unde a cunoscut-o pe Roberta Anastase. Cei doi s-au apropiat în timp şi au devenit un cuplu în anul următor.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:50