Rusia avertizează țările baltice: Aceasta nu este o știre, ci mai degrabă un element de planificare militară

Mălina Andrei, 12 martie 2015, Ora 07:50

  • print
  • |
rusia-avertizeaza-tarile-baltice-aceasta-nu-este-o-tire-ci-mai-degraba-un-element-de-planificare-militara-45906-1.jpg

Rusia a avertizat că desfășurarea a 3.000 de soldați americani în cele trei state baltice pentru a participa la manevre militare împreună cu armatele acestor țări nu va rămâne fără un răspuns din partea Moscovei, a declarat miercuri Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de externe, citat de agenția EFE.

"Aceasta nu este o știre, ci mai degrabă un element de planificare militară (...), dar vă asigur că nu va rămâne fără răspuns', a indicat oficialul rus, în opinia căruia respectivele aplicații constituie o încercare de a exercita o presiune militară asupra Rusiei.

'Am mai văzut așa ceva. Pentru noi nu este niciun fel de enigmă și nici nu ne va determina să ne schimbăm decizia de a merge pe drumul nostru', a asigurat Riabkov.

Pe de altă parte, el a calificat noua serie de sancțiuni americane împotriva principalei bănci din Crimeea și a mai multor lideri proruși din estul separatist al Ucrainei drept o 'provocare politică'. 'Nu vedem nicio logică ce ar putea să explice o asemenea decizie, având în vedere că Washingtonul a declarat că dorește revenirea situației la normal', a mai spus responsabilul din MAE rus.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou