S-a dat startul programului „Rabla”. Vezi câți bani poți lua pe mașina veche de la 1 aprilie

Mălina Andrei, 1 aprilie 2015, Ora 11:20

  • print
  • |
s-a-dat-startul-programului-rabla-vezi-cati-bani-poti-lua-pe-masina-veche-de-la-1-aprilie-46176-1.jpg

Sesiunea de depunere și validare a dosarelor producătorilor, importatorilor de autoturisme și distribuitorilor pentru Programul 'Rabla 2015' începe miercuri, 1 aprilie 2015, urmând ca programul destinat persoanelor fizice să demareze imediat după finalizarea procedurilor de validare a agenților economici, informează, marți, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, potrivit Agerpres.

Producătorii, importatorii şi distribuitorii de autoturisme se pot înscrie, de miercuri, în Programul Rabla, depunându-şi dosarele la Administraţia Fondului

Ghidul de finanțare pentru Programul 'Rabla 2015' a fost aprobat prin Ordinul ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, publicat în Monitorul Oficial al României din 30 martie 2015.

Depunerea dosarelor se va face în perioada 1 - 10 aprilie, urmând ca AFM să le analizeze şi să publice lista producătorilor respinşi, care pot depune contestaţii în termen de cinci zile.

Ulterior, va fi publicată lista producătorilor validaţi să participe la programul din acest an, alături de lista colectorilor autorizaţi de la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului (ANPM).

Programul destinat persoanelor fizice va fi demarat imediat după finalizarea acestor proceduri.Condiţiile de participare la programul Rabla 2015, precum şi documentele pe care trebuie să le depună producătorii/dealerii auto pot fi găsite în Ghidul de finanţare a programului, pe site-ul AFM.

În cadrul programului Rabla 2015, cu o valoare totală de 200 milioane lei, a fost alocat un număr de 20.000 de tichete pentru persoane fizice şi 5.000 de tichete pentru persoane juridice si instituţii publice. Tichetele vor fi alocate electronic, în sistemul informatic gestionat de AFM.

În urma dezbaterii publice, valoarea eco-bonusurilor acordate în program a fost modificată faţă de varianta iniţială propusă.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou