S-a drogat cu cocaină și halucinogene, iar apoi a vorbit cu coșul de gunoi! Prințul Harry șochează cu dezvăluirile din cartea sa

Mirela Ene, 6 ianuarie 2023, Ora 17:15

  • print
  • |
s-a-drogat-cu-cocaina-i-halucinogene-iar-apoi-a-vorbit-cu-co-ul-de-gunoi-printul-harry-ocheaza-cu-dezvaluirile-din-cartea-sa-47247-1.jpeg

Prințul Harry șochează din nou cu dezvăluirile din cartea sa, „Spare", ce va fi lansată pe 10 ianuarie. Harry scrie că a avut o perioadă când s-a drogat cu cocaină și ciuperci halucinogene și își amintește un episod în care a vorbit cu coșul de gunoi dintr-o toaletă. „Am apăsat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens", scrie Harry în autobiografia care a scandalizat presa din Marea Britanie, scrie viva.ro. 

Cartea „Spare, scrisă de ducele de Sussex, este considerată o autobiografie „nucleară, în care acesta face dezvăluri șocante despre anumite perioade din viața sa, dar și despre familia regală. Cartea va fi lansată oficial în Marea Britanie pe 10 ianuarie, însă întreaga presă britanică a publicat deja fragmente incendiare din acest volum. 

Prințul Harry a avut o perioadă „sălbatică în viața sa și, timp de câțiva ani, a fost pe prima pagină a tabloidelor pentru scandalurile în care era implicat. A vorbit și despre această perioadă, recunoscând, candid, că a luat de câteva ori cocaină, a fumat marijuana și a încercat și ciuperci halucinogene. 

Prințul recunoaște pentru prima oară că s-a drogat cu cocaină, în adolescență. „Sigur, am luat cocaină atunci. La cineva acasă, într-un weekend de vânătoare, mi s-a oferit o linie, iar de atunci am consumat mai multă", scrie el.

„N-a fost foarte distractiv și nu m-a făcut să mă simt din cale afară de fericit cum părea că li se întâmpla altora, dar m-a făcut să mă simt diferit, iar acesta era obiectivul meu major. Să simt. Să fiu diferit", explică prințul.

„Eram un băiat de 17 ani, dornic să încerce aproape tot ce ar putea schimba ordinea prestabilită. Cel puțin asta încercam să mă conving singur", mărturisește Harry.

Acesta a mâncat bombonea de ciocolată care conțineau ciuperci halucinogene, apoi a băut tequila, însă această experiență a fost una destul de urâtă.

„Eram în baie, iar lângă toaletă era un coș de gunoi rotund, argint, avea o pedală pentru a deschide capacul. M-am uitat la coșul de gunoi. S-a uitat înapoi la mine. Apoi a devenit... un cap. Am apăsat pe pedală și capul a deschis gura. Un rânjet imens. „Am râs, m-am întors, am făcut pipi. Acum toaleta devenise un cap. Vasul era ca o gură căscată, iar balamalele capacului erau ochii, notează tabloidul The Sun, citat de adevărul.ro.

Desființat de presa britanică

De altfel, acesta a mai scris în carte că ruptura nu a intervenit atunci, ci cu ani în urmă, în 2011, când William s-a căsătorit cu Kate. „Fratele pe care îl conduceam la altar în acea dimineață dispăruse pentru totdeauna, scrie Harry în carte, potrivit The Independent. 

„O reconciliere? Dar ţi-ai vândut sufletul, Harry", se arată pe coperta Daily Express, alături de o poză cu Harry şi fratele său William, potrivit News.

Tabloidul The Sun a scris pe prima pagină a ediţiei de vineri: „Harry: Am încercat cocaină şi iarbă".

Mai sobru, Daily Telegraph a titrat despre mama sa vitregă: „Te rog, nu te căsători cu Camilla', referire la rugămintea prinţului către tatăl său.

Soţul lui Meghan Markle şi-a exprimat luni dorinţa de a se „reconecta" cu familia sa, într-un fragment dintr-un interviu care va fi difuzat duminică pe CNN. Dar acest apel la calm a fost urmat, toată săptămâna, de declaraţii explozive ale omului care a părăsit familia regală pentru a se stabili în California.

Daily Mirror oferă o concluzie asemănătoare cu cea a Daily Express: „Totul s-a terminat acum", scrie tabloidul cu o primă pagină ilustrată cu o fotografia a celor doi fraţi din copilărie, unul lângă altul în uniformele şcolare.

Aflăm că Meghan crede că Kate are „un creier de bebeluş" sau că Harry a folosit un medium pentru a intra în contact cu mama lui. Pentru ziar, memoriile lui Harry „depăşesc cele mai mari temeri ale palatului".

Vizibil obosit de necontenitele dezvăluiri ale lui Harry, Daily Mail îl roagă: „Oh, scuteşte-ne!", joc de cuvinte legat de titlul cărţii sale („Spare"). Şi să-l numească „un bărbat-bebeluş" care „şi-a aruncat cu siguranţă jucăriile din căruciorul regal".

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou