SCANDAL în fața GUVERNULUI

Cristian Blănuţă, 28 august 2014, Ora 11:01

  • print
  • |
scandal-in-fata-guvernului-42848-1.jpg

Aproximativ 1.000 de oameni s-au strâns în fața Guvernului, la inițiuativa Alianței Creștin Liberale, pentru a protesta față de OUG privind migrația aleșilor locali, popusă de Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis, Cătălin Predoiu, Monica Macovei, Vasile Blaga, Ludovic Orban, Mihai Voicu, Mihai Stănișoară, Sorin Roșca Stănescu, Andreea Vass și mulți alți politicieni au protestat și au acuzat Guvernul Ponta nu numai pentru ultima ordonanță pe care este gata să o dea.


În același timp, ordonanța care permite aleşilor locali să-și schimbe partidul fără să piardă mandatul se află astăzi pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului. Executivul s-a reunit pentru a adopta actul normativ astfel încât primarii şi consilierii vor putea în termen de 10 zile să aleagă un alt partid.

Aleşii locali vor avea la dispoziţie zece zile pentru a se înscrie într-un alt partid decât cel pe listele căruia au candidat, fără să-şi piardă mandatul, prevede proiectul de ordonaţă de urgenţă care dă liber la migraţie şi care urmează să fie adoptat joi de Guvern.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou