Scandal uriaș! Bia Kalifa, reținută de polițiști pe aeroport. Fulgy de la Clejani a sunat la 112

Anca Bratu, 10 februarie 2023, Ora 16:43

  • print
  • |
scandal-uria-bia-kalifa-retinuta-de-politi-ti-pe-aeroport-fulgy-de-la-clejani-a-sunat-la-112-47443-1.jpg

Scandal uriaș între Fulgy, fiul Clejanilor, iubita lui și autoritățile române. Bia Khalifa, reţinută de poliţişti pe aeroport, imediat după întoarcerea în țară. Tânăra și partenerul său au organizat o vacanță peste hotare, însă nu pare să se fi finalizat așa cum și-ar fi dorit. Iubita lui Fulgy ar fi avut un „comportament bizar" printre călători. 

Bia Khalifa și Fulgy formează cel mai nou cuplu din showbizul românesc. Chiar dacă cei doi tineri nu se cunosc de foarte multă vreme, locuiesc deja împreună. Și-au dus relația chiar la un nou nivel, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici" 2023 cunoscând și familia iubitului.

Recent, Bia Kalifa și Fulgy și-au organizat o vacanță în Milano, Italia. Lucrurile par să fi decurs foarte frumos între cei doi. Concediul a fost marcat de momente pline de romantism. Totuși, la întoarcerea în țară, cuplul a avut parte de surprize neplăcute. A fost scandal pe aeroport între Fulgy, Bia Khalifa și autoritățile române.

Partenera fiului Clejanilor a ajuns în atenția polițiștilor,  chiar în momentul în care se realiza controlul pașapoartelor. Bia Khalifa a început să înjure și a dat dovadă de un „comportament bizar", potrivit Cancan. Blondina ar fi făcut reacționat în mod nepotrivit cu angajații din aeroport, astfel încât autoritățile au decis să intervină imediat. 

Oamenii legii au imobilizat-o și au încătușat-o pe Bia Khalifa. Tinerei i s-a întocmit un proces verbal, fiind reținută timp de două ore, scrie sursa citată. Nu a scăpat nici de sancțiuni financiare, polițiștii aplicându-i o amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, a cărei valoare se ridică la suma de 4.000 de lei. 

Cum a reacționat Fulgy

Momentul în care Bia Khalifa a fost imobilizată și reținută de agenții de poliție a fost filmat de către fiul Clejanilor, care a considerat că atitudinea oamenilor legii nu a fost una potrivită. Fulgy a intervenit în apărarea iubitei sale, despre care autoritățile au explicat că era „agitată".

Fulgy a apelat la numărul de urgență 112, acuzând că Bia Khalifa a fost preluată de agenții de poliție și supusă violențelor fizice. Poliția Transporturi Aeriene (PTA) a constatat însă că apelul nu a fost unul justificat, astfel încât iubitul blondinei s-a ales și el cu o sancțiune financiară. De data aceasta, pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă.Bia Khalifa, reţinută de poliţişti pe aeroport. Ce acuzații i-au adus oamenii legii. A fost scandal mare pe aeroport.

Bia Kalifa și Fulgy par să trăiască o idilă cu adevărat intensă. Cei doi tineri vorbesc chiar și despre nuntă, cu toate că fiul Clejanilor nu a cerut-o în căsătorie. Blondina a dezvăluit, într-o intervenție recentă, că nu exclude posibilitatea de a se implica într-un mariaj cu iubitul ei, însă s-a pregătit și pentru scenariul despărțirii.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou