Scrisoare emoționantă primită de NĂSTASE de la soția lui

Cristian Blănuţă, 31 iulie 2014, Ora 18:07

  • print
  • |
scrisoare-emotionanta-primita-de-nastase-de-la-sotia-lui-42193-1.jpg

Fostul premier Adrian Năstase a primit o scrisoare emoționantă de la soția sa, Dana, cu ocazia împlinirii a 29 de ani de căsnicie. 

"Adrian, am avut un vis! Eram impreuna, asa cum am fost in ultimii 29 de ani. Aceiasi, tu si eu. Ne-am intalnit cu Dumnezeu, care ne-a spus: va mai dau de trait impreuna inca o suta de ani. Sa compenseze anii in care, prin forta lucrurilor si micimea oamenilor, ati stat separati. Sa fie si pentru anii in care tu ai fost, poate, prea preocupat de soarta altora. Sa fie pentru a va petrece timpul cu copiii. Cand veti sarbatori 129 de ani impreuna sa nu uitati ca sunt acolo cu voi, la fel de preocupat sa va fiu alaturi ca pana acum! Asa mi-a spus Dumnezeu in vis, apoi am inchis ochiii, am lacrimat si am adormit cu gandul la tine, la noi, la cei 29 de ani petrecuti alaturi de omul care ne-a luminat existenta mie si altor milioane!
Cu toata dragostea,
Dana", scrie Năstase, pe blogul personal.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou