Scrisoarea către PUTIN a unui tată îndurerat: MONSTRULE!

Cristian Blănuţă, 21 iulie 2014, Ora 14:27

  • print
  • |
scrisoarea-catre-putin-a-unui-tata-indurerat-monstrule-41922-1.jpg

Tatăl unei tinere olandeze ucise în tragedia aviatică din Ucraina i-a trimis preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, o scrisoare deschisă în care i-a vorbit despre viaţa singurului său copil, ucis în accidentul aviatic.

Hans de Borst, un olandez disperat după ce şi-a pierdut singura fiică în cursul tragedie de joi, i-a trimis liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, o scrisoare în care îl consideră singurul vinovat pentru catastrofa aviatică, considerându-l susţinător al rebeliunilor din estul Ucrainei, potrivit Telegraph.

Elsemiek de Borst, de doar 17 ani, terminase clasa a XI-a şi mergea la liceu în Haga. Fata călătorea alături de mamă, frate şi tatăl vitreg spre Malaezia pentru o vacanţă.


„Dle. Putin, Monstrule,
Mii de mulţumiri liderilor separatişti din Ucraina pentru că au ucis-o pe draga şi singura mea fiică, singurul meu copil, Elsemiek. Fiica mea urma să dea examenul de Bacalaureat anul viitor şi se afla în cursa MH17. Alături de prietenele ei cele mai bune, Julia şi Marina, învăţa foarte bine la şcoală. Voia ca după liceu să meargă la TU Delft să studieze ingineria şi de abia aştepta să intre la facultate. Şi, dintr-odată, nu mai poate face asta. Avionul în care se afla a fost doborât în aer, deasupra unei ţări străine unde era în desfăşurare un război. Domnilor numiţi mai sus, sper că sunteţi mândri că aţi inclus-o şi pe ea în războiul vostru. Pe ea şi viaţa ei scurtă. Sper că vă puteţi uita în oglindă după ce aţi făcut. Vă mulţumesc încă odată. Cu sinceritate, Tatăl lui Elsemiek, Hans de Borst, a cărui viaţă este ruinată de tine, Monstrule", este scrisoarea redactată de părintele distrus de cele întâmplate.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou