BREAKING NEWS: Sebastian Ghiță, audiat la DNA în calitate de suspect în dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Mălina Andrei, 17 februarie 2015, Ora 12:09

  • print
  • |
sebastian-ghita-audiat-la-dna-in-calitate-de-suspect-in-dosarul-cumnatului-lui-victor-ponta-45629-1.jpg BREAKING NEWS

Deputatul Sebastian Ghiţă a fost adus cu mandat, marţi, la DNA Ploieşti, având calitatea de suspect în dosarul în care este vizat Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Sure judiciare susțin că demnitarul este acuzat de folosirea autorității și influenței cu scopul de a obține folos necuvenit pentru altul.

"Nu am o relație foarte strânsă cu dânsul (n.r. cumnatul lui Ponta). Îl cunosc pe om, probabil procurorii vor să se convingă de natura relației mele cu dânsul", a declarat Ghiță.

Întrebat în ce calitate a fost citat, el a răspuns: "nu cunosc calitatea. Voi încerca să aflu acum".

Procurorii DNA au efectuat marţi 14 percheziţii în Bucureşti şi Ploieşti, la sediile unor firme şi la domiciliile unor persoane. Vizat este şi cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, despre care anchetatorii au indicii că ar fi măsluit o licitaţie pentru lucrări de canalizare în Comarnic, ar fi deturnat fonduri europene şi ar fi comis evaziune fiscală.

Cumnatul premierului a fost adus cu duba la audieri la DNA Ploieşti, la ora 11.30.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou