Şeful Gărzii Maghiare din Ardeal, declarat indezirabil pe teritoriul României, contestă decizia la Curtea Supremă

Dan Alexandru, 15 aprilie 2014, Ora 10:59

  • print
  • |
seful-garzii-maghiare-din-ardeal-declarat-indezirabil-pe-teritoriul-romaniei-contesta-decizia-la-curtea-suprema-39466-1.jpg

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă marţi contestaţia depusă de Mikola Bela, membru al grupării Noua Gardă Maghiară, împotriva deciziei Curţii de Apel Bucureşti de a-l declara persoană indezirabilă pe teritoriul României. El a fost expulzat din ţară în 21 martie, la cererea Ministerului Afacerilor Interne.

Şedinţa de la Curtea Supremă este secretă şi are loc în lipsa lui Mikola, care se află acum în Ungaria. Cetăţeanul maghiar este reprezentat de avocaţi. Mikola Bela a fost ridicat din Târgu Mureş în 21 martie şi expulzat în Ungaria. Conducerea Ministerului Administrației şi Internelor anunţase pe 17 martie că Mikola Bela şi alți trei extremişti maghiari au primit interdicția de a intra în România timp de un an. Autoritățile române spun că există indicii că cei patru fac parte din structuri implicate în activități naționalist-extremiste, cu riscuri la adresa siguranței naționale a României.

Curtea de Apel Bucureşti a decis expulzarea lui Mikola şi i-a interzis să mai intre pe teritoriul României timp de cinci ani.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou