Separatiștii au predat CUTIILE NEGRE ale avionului doborât

Cristian Blănuţă, 22 iulie 2014, Ora 08:49

  • print
  • |
separatistii-au-predat-cutiile-negre-ale-avionului-doborat-41935-1.jpg

Separatiştii proruşi au predat unor oficiali malaysieni, în cursul nopţii de luni spre marţi, la Doneţk, cutiile negre ale avionului prăbuşit joi într-o zonă din estul Ucrainei aflată sub controlul lor.

În acelaşi timp, ei au anunţat în faţa presei instituirea unui armistiţiu pe o rază de zece kilometri în jurul locului prăbuşirii aparatului aparţinând companiei Malaysia Airlines.

"Am decis să predăm experţilor malaysieni cutiile negre", a declarat "premierul" republicii autoproclamate Doneţk, Aleksandr Borodai, potrivit Mediafax.

"În numele Guvernului malaysian, transmit mulţumiri Guvernului republicii Doneţk că ne-a predat cele două cutii negre (...). Nu am găsit cutiile negre ale zborului MH 370 (dispărut deasupra Oceanului Indian) şi, prin urmare, suntem mulţumiţi că le-am putut recupera pe acestea", a spus el.

"Cutiile negre sunt intacte", a adăugat el.

Pe de altă parte, Aleksandr Borodai a anunţat o măsură solicitată încă din momentul prăbuşirii avionului de comunitatea internaţională pentru a facilita accesul în zonă.

"Am ordonat o încetare a focului pe un perimetru de zece kilometri în jurul locului tragediei, soldate cu 298 de morţi", a spus el.

Un expert malaysian le-a mulţumit separatiştilor proruşi.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou