Simona Halep a făcut investiții de peste jumătate de milion de euro în imobiliare, după suspendarea provizorie

Anca Bratu, 21 decembrie 2022, Ora 15:01

  • print
  • |
simona-halep-a-facut-investitii-de-peste-jumatate-de-milion-de-euro-in-imobiliare-dupa-suspendarea-provizorie-47188-1.jpg

Simona Halep este, în prezent, suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu substanța roxadustat în timpul unui control efectuat la US Open, la finalul lunii august. Se pare că în această perioadă sportiva se concentrează pe afaceri, iar una dintre investițiile sale din Poiana Braşov se află acum în renovare, scrie evz.ro.

Simona Halep nu va suferi prea mult din punct de vedere material în cazul în care va fi suspendată din tenis în următorii patru ani. Sportiva și-a construit deja un imperiu imobiliar, iar acum a investit într-o lucrare estimată la jumătate de milion de euro în Poiana Brașov.

Simona Halep și-a investit o parte din bani în imobiliare și turism. A construit mai multe blocuri și vile în Constanța, dar a investit și într-un hotel din Stațiunea Mamaia. Acesta are 20 de apartamente de lux.

Sportiva mai deține și o pensiune în Poiana Brașov, dar și un hotel în orașul de la poalele Tâmpei. Pentru complexul Drachenhaus a plătit 2 milioane de euro.

Crește imperiul Halep

Înaintea de a începe lucrările la ultima achiziție imobiliară, unde a investit aproape jumătate de milion de euro, pensiunea avea două etaje şi 24 de camere. Clădirea s-a schimbat enorm în ultimii trei ani, de când au început lucrările de modernizare, și-a schimbat complet fațada și a mai fost ridicat încă un etaj. Pensiunea din Poiană şi hotelul din Braşov au fost primele investiţii în turism ale jucătoarei de tenis.

În vara anului 2021, sportiva a inaugurat hotelul de lux Lotus Studios, la Mamaia, în care a investit nu mai puțin de 1,5 milioane de euro.

Hotelul DNH aparţine grupului de firme Halep, condus de fratele ei, Nicolae. Hotelul, cu un design modern, are deschidere la mare. Este construit din sticlă fumurie şi are cinci etaje. O cameră poate costa în plin sezon între 400 şi 470 de lui pe noapte.

Avere impresionantă

Simona Halep a intrat în topul celor mai bogați sportivi români cu o avere impresionantă câștigată pe terenul de tenis. Românca a reușit să acumuleze 40.203.437 de milioane de dolari. Se clasează pe locul trei în topul celor mai bine plătite sportive din lumea tenisului, ea fiind depășită doar de surorile Williams.

Serena Williams a câștigat în toată cariera ei suma fabuloasă de 94,5 milioane de dolari, iar sora sa, Venus Williams, 42,3 milioane de dolari. Simona Halep a încasat în ultimii ani bani frumoși și din contractele de publicitate.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou