Sindicaliştii de la metrou pichetează Ministerul Transporturilor

Florentina Șerbănescu, 15 aprilie 2014, Ora 10:12

  • print
  • |
sindicalistii-de-la-metrou-picheteaza-ministerul-transporturilor-39462-1.jpg

Membrii UNITATEA - Sindicatul Liber Metrou (USLM) vor picheta marţi, 15 aprilie, şi miercuri, 16 aprilie, sediul Ministerul Transporturilor.

Sindicaliştii de la metrou pichetează, marţi şi miercuri, Ministerul Transporturilor, pentru a protesta faţă de decizia directorului general Metrorex, Aurel Radu, de a încredinţa fără licitaţie activitatea de salubrizare de la metrou, începând cu 17 aprilie, unei firme de catering cu maximum 30 de angajaţi, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Utilizarea firmei de catering va conduce la instaurarea unei stări de mizerie, lăsând totodată fără un loc de muncă 300 de angajaţi Romprest. Dintre aceştia, 51 sunt foşti salariaţi Metrorex externalizaţi în anul 2003, oameni care au o activitate la metrou de peste 30 de ani.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:41
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou