Enter HR skyscraper Dimes stg Rommac
Topoloveni Dimes dr Restaurant Voievodal Baneasa Best Dental

Şocant! Procurorii au decis (II): Diana Maloş a murit înainte să moară!

Ziarul Atac, 15 martie 2009, Ora 21:32

  • print
  • |
socant-procurorii-au-decis-ii-diana-malos-a-murit-inainte-sa-moara-1.jpg

Pentru procurorii suceveni, cazul Diana Maloş s-a încheiat

În atenţia cititorilor noştri revenim cu o precizare. În urma publicării interviului în exclusivitate cu Adina Paicu, mama Dianei Maloş, aceasta ne-a telefonat de urgenţă comunicându-ne că a fost o mică neînţelegere cu privire la procesul pe care, am înţeles noi, că dânsa are de gând să-l intenteze împotriva procurorului Beşa. Ba din contră, Adina Paicu şi avocatul acesteia, Tonel Pop, ţin să-i mulţumească procurorului Beşa pentru faptul că a urgentat cazul şi l-a închis oferindu-i astfel posibilitatea de a-l redeschide la Bucureşti. Astfel, Adina Paicu doreşte să elucideze cazul morţii fiicei sale şi să readucă ordinea, căci, după cum veţi putea vedea în publicaţiile de astăzi ale cotidianului Atac, rezoluţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava este una bulversantă. Noi ne facem datoria jurnalistică şi vă prezentăm ca atare, rezoluţia înaintată. Am regăsit multe hibe, dar despre acestea vom discuta în decursul săptămânii când vom lua la bani mărunţi deciziile şi argumentele superficiale ale organelor anchetatoare.

Redacţia ATAC

REZOLUŢIA PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL SUCEAVA (II)

NOTĂ: Am constatat că pe pagina a patra a rezoluţiei, conform anchetatorilor, ora decesului este consemnată între 48-68 de ore. Având în vedere că Diana a dispărut timp de 43 de ore (marţi, 9 decembrie, ora 15:00 - joi, 11 decembrie, ora 10:00), adică 43 de ore, deducem că a fost declarată moartă cu 5 ore înainte de ora oficială.Aţi fost implicat într-un caz în care balanţa justiţiei nu a cântărit corect?

Aţi fost nedreptăţit? Cotidianul ATAC vă ia în considerare, iar reporterii noştri sunt gata să înceapă o investigaţie jurnalistică. Trimiteţi cazul dumneavoastră la adresa Redacţiei, office@atac-online.ro.

Cont: PAICU ADINA ELEONORA
RO83 BACX 0000005518318250.

 

EDITORIAL

Ajunge cu găinăria „Microsoft”! De cele opt miliarde Euro furate din TVA când vă ocupaţi?

Ajunge cu găinăria „Microsoft”! De cele opt miliarde Euro furate din TVA când vă ocupaţi?

Așa zisul comunism (nu cel marxist-engelian, ci cel inventat de șmecherii care în spatele demagogiei ideologice deșănțate a egalității stupide, ce n-avea nimic cu valoarea sau inteligența umană ci promovau mediocritatea transformând-o în pseudo-valoare, profitau de putere și condamnau societatea să rămână înc ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

Enter HR EDIMPRESS Carte 1 Restaurant Carol's Carte 2 Carte 3 Carte 4
05:55
BREAKING NEWS:

Ridzi cere întreruperea executării pedepsei de 5 ani de închisoare