Best Dental

Sorin Ovidiu Vîntu îi dă lecții lui Ion Țiriac! "Când deschide gura să spună ceva util"

Anca Bratu, 9 ianuarie 2023, Ora 10:33

  • print
  • |
sorin-ovidiu-vintu-ii-da-lectii-lui-ion-iriac-cand-deschide-gura-sa-spuna-ceva-util-47249-1.jpeg

Spectacol între oamenii de afaceri din România! Sorin Ovidiu Vîntu se ia de Ion Țiriac, pe care îl sfătuiește să nu mai deschidă gura decât atunci când chiar are ceva util de spus. SOV comentează adesea situația politică și economică din România, însă la cea mai recentă intervenție pe Facebook acesta l-a contrat pe Ion Țiriac, după ce fostul tenismen s-a plâns că românii nu sunt educați cu privire la îndatoririle lor fiscale, scrie stiripesurse.ro.

„Salut, generație. Bine ai venit în anul 2023, un an de grele încercări. O să trecem și peste asta. Am vrut să comentez o afirmație făcută de domnul Ion Țiriac, care era cumplit de revoltat că nația română nu a fost educată să-și plătească taxele și impozitele. Domnul Ion Țiriac e la o vârstă la care ar trebui să fie mai puțin preocupat de imaginea proprie și când deschide gura să spună ceva util pentru tineri, pentru taică-tu, pentru bunică-ta. Domnul Țiriac trebuia să se întrebe de ce nu sunt educate companiile străine să-și plătească taxele și impozitele în România și își optimizează fiscal toate veniturile, astfel încât statul român ia praful de pe tobă. Domnul Ion Țiriac ar trebui să fie preocupat de ce face statul cu banii pe care voi, amărâții, îi plătiți. Cam asta ar trebui să fie preocuparea unui om de calitate. Să știi, generație, că în legislația română există foarte multe oportunități, foarte multe lacune prin care poți optimiza fiscal firma astfel încât să plătești cât mai puțin la stat pentru că statul își bate joc de banii tăi. Pentru personale fizice există o grămadă de modalități prin care poate plăti mai puțin la stat taxe și impozite, la ANAF. Dacă vreodată cineva are nevoie îl pot ajuta gratis", a spus SOV. 

 

EDITORIAL

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”

Şapte ani de pârnaie dacă strigi: „Jos Guvernul!”       Demult, pe vremea lu’ dom’ Iliescu, pe când se potcovea puricele cu 9 ocale la fiecare picior şi sărea până la cer, au existat nişte judecători curajoşi care au dat o sentinţă năucitoare pentru demnitarii acelei vremi. Pe ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou