Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează rapid! Actorul suferă de afazie

Anca Bratu, 9 decembrie 2022, Ora 13:22

  • print
  • |
starea-de-sanatate-a-lui-bruce-willis-se-deterioreaza-rapid-actorul-sufera-de-afazie-47105-1.jpg

Starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a înrăutățit în ultima perioadă. Boala de care suferă actorul îi afectează capacitatea de a vorbi și de a înțelege ceea ce i se transmite. În acest context, întreaga familie stă în jurul actorului în vârstă de 67 de ani. O persoană apropiată de familia lui Willis a declarat că aceștia știu că actorul nu va fi în viața lor pentru întotdeauna. Așadar, ei prețuiesc fiecare moment pe care îl petrec alături de actor.

Fosta sa soție, actrița Demi Moore „a fost în contact constant cu Bruce și Emma", actuala parteneră de viață. De asemenea, și Moore stă cât se poate mai, mult alături de fostul ei soț. Atunci când nu poate fi alături fizic de actor, ea îl sună zilnic pe „Bruce să-i audă vocea". Demi și Emma sunt foarte apropiate și luptă împreună pentru ca Bruce să facă fața bolii.

Cum se manifestă boala 

„Bruce nu poate spune mare lucru și nu pare să înțeleagă ce i se spune. Așa că Emma a fost cu adevărat vocea și comunicatorul pentru el. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de cel care a fost...iar asta le rupe inima. Fetele nu-și pot imagina Crăciunul fără Bruce.". În plus, persoana din anturajul familiei au mai spus că ei se roagă la un miracol de Crăciun.

Familia își dorește să se bucure de fiecare minut petrecut cu actorul, iar fiicele Tallulah și Scout au distribuit fotografii cu întreaga familie împreună. Bruce s-a căsătorit cu Emma în 2009 și au împreună două fete, Mabel și Evelyn. Actorul a avut un mariaj timp de 13 ani cu Demi Moore. Cei doi au împreună trei fete: Rumer, Tallulah și Scout.

La începutul acestui an, familia lui Bruce a dezvăluit că starul se va retrage din actorie din cauza diagnosticului său de afazie. „Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el", a transmis familia, informează Dailymail.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou